historiek 1983

De expansie van Radio Mol blijft ook in 1983 ongestoord haar gang gaan. Het groeiend aantal medewerkers, de steeds maar uitbreidende apparatuur en een aanzwellend platenarchief, die tot dan toe huisvesting hebben gevonden in een slaapkamer ten huize van voorzitter Zwinnen, vragen dringend om meer plaats.

nieuwe locatie

In april 1983 verhuist Radio Mol naar een nieuwe locatie gelegen aan de Keirlandse Zillen in Mol.

Die plaats komt er. In het weekend van 16 en 17 april worden, niet zonder trots, de nieuwe studio’s in gebruik genomen. De vestigingsplaats is het al net zo nieuwe sportcomplex “Racket-Center”, dat werd opgetrokken in de afgedankte vloerfabriek Helsen in Mol-Centrum.

Ter gelegenheid van de inhuldiging van de nagelnieuwe studio’s in het hartje van de gemeente, en ter bevordering van imago en bekendheid, wordt onder de inwoners van Mol een programmabrochure verdeeld en vinden de eerste opendeurdagen plaats.

Vanaf 1 juli worden er ook programma’s voorzien op dinsdag en donderdag. Later is Radio Mol voortaan alle dagen te beluisteren vanaf 7 uur ‘s morgens tot afwisselend 1, 2 of 3 uur ‘s nachts. Het aantal medewerkers breidt uit tot 49. Tijdens de werkdagen zijn de uitzendingen tussen 7 uur ‘s morgens en 5 uur ‘s namiddags wel beperkt tot non-stopmuziek.

< ga naar 1982 overzicht ga naar 1984 >